Trekroner Private Pasningsordning

Trekroner Private Pasningsordning

Hvem er jeg

Her kan du læse lidt om hvem jeg er og min pasningsordning.

Hej

Jeg hedder Sanne og jeg er gift med Brian. Sammen har vi tre skønne drenge, Oliver (2003), Oscar (2006) og Malthe (2009). Udover vores børn, har vi også to hunde og et par kaniner, som er en stor del af vores familie. Jeg startede min private pasningsordning i 2013 og forinden var jeg kommunal dagplejer.

Jeg elsker at tilbringe tid i haven med børnene, hvor vi har masser af sjove aktiviteter at lege med. Vi har en stor sandkasse, et legehus, en rutchebane, scootere, biler og en trampolin, som giver os masser af muligheder for at lege og have det sjovt. Udover haven elsker vi også at gå ture i nærområdet, hvor vi kan sige hej til fårene, køerne og hestene. Det er altid sjovt at se dyrene og nyde den friske luft.

Det kan også være at vi møder en spændende gravemaskine eller traktor på vores vej.

Indenfor hygger vi os med masser af leg, læser spændende bøger og laver kreative ting. Vi bygger huse af klodser, maler flotte billeder og synger vores yndlingssange. Selvom vi elsker at lege udenfor, er det også skønt at have en hyggelig dag indenfor med masser af sjove aktiviteter.

Se mere om, hvordan vores hverdag ser ud, og følg med på Facebook/Instagram for at få et indblik i vores dagligdag.

Huset og haven

Vi bor i et hyggeligt bjælkehus omgivet af en skøn have med frugttræer. Her kan vi plukke æbler, pærer og kirsebær, og børnene elsker at hjælpe til med at høste frugterne. Derudover har vi også jordbær, ribs og hindbær, som børnene nyder at plukke og spise direkte fra buskene. Haven er vores lille oase.

Vi elsker at kigge på snegle, regnorme, dufte til blomsterne og høre bierne. Plaske i en vandpyt er en af de mest fornøjelige ting at gøre på en regnvejrsdag.

Trekroner Private Pasningsordning

Sanne Venneberg

Jernaldergården 1

4000 Roskilde

41192031

trekroner.private.pasning@gmail.com

Åbningstid

Mandag - torsdag

07.00 - 16.45

Fredag

07.00 - 16.00