Trekroner Private Pasningsordning

Trekroner Private Pasningsordning

Det siger forældrene

Her kan du læse lidt om hvad forældrene siger.

Cornelius

En anbefaling fra hjertet.

Den største omsorg og hjerterum der findes på denne jord, er lige hvor Sanne bor!

Ingen tvivl - det ultimativt bedste sted man kan give sit barn! Magen til nærværende, omsorgsfuld og fantastisk menneske skal man lede længe efter!

Sanne's familie er lige så stor en del af børnenes liv, og børnene elsker det! Særligt i en tid med Corona hvor Sanne har jongleret 4 dagplejebørn og 3 egne børn med dertilhørende hjemmeundervisning. Men de små blev inddraget hvor det gav mening og dansede bl.a. med til idrætsundervisning.

Der er knus og kram, leg og masser af kreative projekter. Om det er en malet fastelavnskat, et indfanget edderkopspind eller en karsekylling, der bliver passet og plejet. Eller boller der bliver bagt med alle børns hjælp. Alle er med på det plan det nu kan lade sig gøre ift. alder. Sanne er god til at tage billeder som glædeligt bliver delt med os forældre.

Sanne er yderst stabil, fleksibel og god til at støtte op om ny læring og vægter snak om barnet højt både ved aflevering og afhentning.

Kristian og Michelle

Nohr

Nohr har været i Sannes Private Pasningsordning fra august 2019 til han skulle i børnehave sommeren 2021. Sanne har uden tvivl givet Nohr den mest fantastiske hverdag - hendes måde at være omkring børnene er så kærlig og varm. Vi kunne ikke have drømt om et bedre sted, end hos sanne.

Det nærvær og den ro han har fået, har gjort hans dage overskuelige, trygge og til en evigt glad dreng når vi henter, selv efter en lange dage. Samtidig har de givet ham mod på at udforske, lege og knytte sig til andre børn som voksne. Han snakker stadig næsten dagligt om Sanne, et halvt år efter han er startet i børnehave og hans år derfra, er så mindeværdige, for både os og ham. Han holdte af Sanne's mand, hendes søde drenge, deres hunde og kaniner. Han har elsket at være i haven og lege hele dagen med de andre, hoppe på trampolin, fodre kaniner, lege med vand, sand, sæbebobler, se efter skraldebilen på vejen eller kører på scooter frem og tilbage.

Ligeledes har han elsket at lege inde, hvor han ofte har bagt eller været kreativ og har nyt, at Sanne tilpasser aktiviteterne og legetøjet til dagen. Sanne har tilmed været der for os som forældre og har altid kunne se hvad Nohr har haft behov for og holdt tæt kontakt. Hvis det har været en travl morgen derhjemme, har vi altid modtaget et billede af Nohr om formiddagen og en besked. Vi har vidst hver eneste dag, hvad Nohr har lavet og hvilken dag han har haft.

Det er det bedste vi har gjort for Nohr og vi giver Sanne vores varmeste anbefalinger. Han har fået de bedste to år hos Trekroner Private Pasningsordning.

De bedste hilsner

Søren og Caroline

Isak

Vores søn stopper snart i Trekroner Private Pasningsordning, så her kommer vores aller varmeste anbefaling:

Vi har dagligt oplevet en søn der glad vinkede farvel om morgen fra Sanne's favn og om eftermiddagen var glad og fuld af energi til resten af dagen. Sanne er et omsorgsfuldt og roligt menneske som små børn og deres forældre hurtigt bliver trygge ved. Det er et dejligt hjem og en rar familie, som udgør miljøet omkring pasningen. Der er styr på tingene, og som forældre er det en stor glæde at få sendt billeder i løbet af dagen af hvad ens barn laver, og kunne høre hvordan dagen er gået med mad, middagslurens længde osv. Hvis man overvejer dagpleje fordi man mener at ens barn har bedst af at være sammen med en stabil og nærværende omsorgsperson de første år af livet, er man så absolut kommet til rette sted.

Emma Beck, mor og psykolog

Kristian

Kristian har været hos Trekroner Private Pasningsordning siden januar 2020. Vores plan var egentlig at flytte Kristian til en integreret vuggestue/børnehave for at sikre han kom i den lokale børnehave, men fordi Sanne har taget imod os og Kristian som hun har, vi har set hvor meget Kristian er vokset motorisk (han er meget glad for at pludre/snakke i forvejen) og hvor glad han er ved aflevering og afhentning, ændrede vi vores beslutning om at flytte ham før tid. Trekroner Private Pasningsordning er helt sikkert det bedste match til vores dreng. Det er ikke længere så vigtigt at han kommer i den lokale børnehave, men vigtigere at han får en god start på institutions/pasningslivet - og her har Sanne været det bedste valg. Kristian er vokset så meget af den nære tryghed, plads til forskelligheder, få børn, gode aktiviteter og omgivelser med dyr.

Vi kan i alle fald kun give Trekroner Private Pasningsordning vores støreste anbefaling. Vi har været og er, glade for vores valg på vegne af Kristian.

Mange hilsner

Lasse og Birgitte

Arthur

Sanne har givet vores søn Arthur den bedste start i privat pasning. I et trygt og roligt miljø giver hun Arthur alt den omsorg, nærvær og tryghed han har brug for.

Sanne er meget dygtig til at se det enkelte barn og give støtte og opmuntring til den videre udvikling.

Der er masser af udeliv, hunde og kaniner og et overskueligt miljø for børnene.

Vi er glade for at Arthur sover udenfor i fred og ro til han vågner.

Vi værdsætter at Sanne ofte sender os billeder fra hverdagen.

Arthur lærer nye ting og udvikler sig hver dag.

Det er altid trygt at aflevere hos Sanne.

Allervigtigst virker Arthur glad og tryg hos Sanne.

Vi kan varmt anbefale Sanne og Trekroner Private Pasningsordning❤️

Jimmi og Sarah-Louise

Theo

Sanne får vores bedste anbefalinger! Begge vores drenge har nydt at være en del af Sanne’s hjem, og vi har afleveret begge børn med den største ro i maven. Man kan altid være sikker på at der er masser af kærlig omsorg, tid til det enkelte barn og derudover en masse sjove aktiviteter. Sanne er dejlig rolig og varm som person, hvilket smitter af på børnene. Hvis vi fik et tredje barn, ville vi ikke være i tvivl om at det skulle passes hos Sanne!

Kennet og Charlotte

Elvig og Martha

Sanne har været privat børnepasser for min søn Elvig og nu vores datter Martha. Hun er intet mindre end suveræn til sit arbejde.

Ungerne er meget ude og få luft, men i et miljø som de kan overskue. Hun virker kærlig og nærværende, og har tid til børnene.

Jeg kunne ikke forstille mig et bedre sted at aflevere mit barn.

Bare nogle eksempler på ting jeg værdsætter:

- Jeg får sommetider et lille billede af mit barn tilsendt på telefonen.

- Mit barn får mad i dagplejen og lidt mad til eftermiddag, så hun kan klare sig på turen hjem.

- Mit barn får lov til at sove udenfor i fred og ro, indtil hun vågner.

- Bedsteforældrene kan følge med i dagen på facebook (de elsker det).

- Mit barn virker glad og tryg.

- De har hund og kaniner.

- Forældrene får mulighed for at lære hinanden at kende.

- Vi kan anbefale Sanne :)

Jacob og Lisa

Ester

Så stoppede Ester i Sanne's privat pasningsordning. Vi drømmer om, at hendes fremtid i børnehaven må indeholde bare et gran af den tryghed hun har oplevet hos Sanne. Tak Sanne, for din varme og ro. Og tak for din rummelighed og store tålmodighed. Det har været en fornøjelse at aflevere Ester i et rigtigt hjem. Ikke mindst har dine egne drenge betydet meget for Ester. Og tak for et trygt og godt samarbejde med os. Alt godt for fremtiden ❤️

Esben og Louise

Silas

Vores Silas har nu snart gået i privat pasningsordning hos Sanne i 1 år.

Et år, hvor vores lille dreng er vokset og har tillært sig så mange nye egenskaber. Det er fantastisk at vide, at denne udvikling sker i trygge rammer, hvor Silas ikke bare er en i flokken, men har Sanne's kontinuerlige opmærksomhed hver dag.

Det kan være svært at skulle finde accept af en hverdag, hvor de små befinder sig mange timer hjemmefra pga. forældrenes arbejde. Men når Silas er hos Sanne er det med ro i maven og uden dårlig samvittighed. Han elsker at være der.

Sanne er helt sikkert vores hverdags heltinde, et fantastisk sødt menneske med et dejligt hjem og nogle skønne unger ❤️

Jesper og Sanja

Oliver

Så stoppede Oliver hos Sanne og skulle sige farvel til sine legekammerater Milo, Zaki og Silas i tirsdags. Det har været de bedste to år for Oliver og er sikker på, vi på ingen måde kunne finde et bedre sted til ham.

Sanne, du er virkelig den bedste. Du har givet Oliver så mange ting med i hans bagage. Det er slet ikke til at tro, at det er to år siden han blev afleveret for første gang som baby og nu er blevet en stor selvstændig dreng.

Vi er ovenud lykkelige over vi valgte dig og du har været så god over for os i nogle svære tider, hvor vi ikke kunne få tingene til at hænge sammen.

Det kan slet ikke siges nok, hvor taknemmelige vi er.

Du og hele din famiie vil blive savnet, og er sikker på Oliver kigger ud til et besøg, når han er kommet godt på plads i børnehaven :)

Derudover skal du også have tak for den bedste afskedsgave - der trillede vidst en lille tårer eller to, da vi kiggede bogen igennem :')

Dennis og Karina

Zakarias

Det er nu et år siden, at vores søn Zakarias begyndte i Trekroner Private Pasningsordning og vi kan kun give Sanne vores varmeste anbefaling. Vi afleverer en glad dreng i dagpleje om morgenen og henter en glad dreng igen om eftermiddagen.

Sanne har den gode vane, at tage lidt billeder i løbet af dagen så vi kan følge med i hvad Zakarias har lavet - det gør det lettere for os som forældre at hjælpe Zakarias med at sætte ord på dagens oplevelser.

At aflevere vores søn i Trekroner Private Pasningsordning er noget af en omvej for os, men fordi både vi og Zakarias er så glade og trygge ved Sanne, så kunne vi ikke drømme om at flytte ham andetsteds hen.

Naweed og Samira

Milo

Milo har nu været i privat pasningsordning hos Sanne siden midt august, og vi er ovenud lykkelige over at vi valgte at flytte ham hertil! Milo gik indtil han startede i Trekroner Private Pasningsordning i vuggestue, hvilket slet ikke fungerede. Vi oplevede en dreng der græd hver gang vi afleverede, og generelt var utryg og ikke trivedes når hans ynglings pædagog ikke var i nærheden. Efter han er startet hos Sanne er der ingen knuder i maven - vi har fået en søn der elsker at komme i pasningsordning hver morgen, og som danser rundt og ikke vil med hjem når vi henter ham om eftermiddagen. Vi vil til hver en tid anbefale Sanne! Vi er i hvert fald ikke i tvivl om at vores søn nu har en tryg og glad hverdag, og vi har ikke længere en knude i maven.

Kenneth og Charlotte

Oliver

Så har Oliver gået hos Trekroner Private Pasningsordning i lidt over 1 år - og nøj hvor har vi været glade for at vi valgte Sanne til at passe vores dreng. Allerede ved det første besøg vidste vi uden tvivl, at her skulle Oliver gå. Alle vores ønsker blev opfyldt mht. åbne-/lukketider, hvilket var en vigtig faktor for os da vores arbejdstider kan svinge. At Sanne har været så fleksibel har gjort vores hverdag meget lettere. Samtidig så faldt Oliver ind i Sanne's familie lige med det samme og alle i familien tog så godt imod ham og gør det stadig hver morgen - og det er simpelthen et sted Oliver elsker at være. Det er så fantastisk at aflevere en glad dreng, der smiler over hele hovedet når han vinker farvel med Sanne om morgenene - og ikke vil med hjem om eftermiddagen :-)

Dennis og Karina

Trekroner Private Pasningsordning

Sanne Venneberg

Jernaldergården 1

4000 Roskilde

41192031

trekroner.private.pasning@gmail.com

Åbningstid

Mandag - torsdag

07.00 - 16.45

Fredag

07.00 - 16.00