Trekroner Private Pasningsordning

Trekroner Private Pasningsordning

Velkommen

Her er der god tid til dit barn

Privat Pasningsordning for børn i alderen 0-3 år

Velkommen til Trekroner Private Pasningsordning, hvor hver dag er fyldt med tryghed, omsorg og nærvær.

At starte i pasningsordning kan være en stor forandring. Jeg sørger for trygge og rolige omgivelser, tæt kontakt og opmærksomhed på hvert enkelt barn. Her kan børnene føle sig hjemme og udforske verden i trygge rammer.

Det er vigtigt for mig at skabe balance mellem fællesskab og samtidig give plads til den enkeltes behov, så hvert barn føler sig set og hørt.

Jeg glæder mig til at lære jeres barn at kende og være en del af barnets udvikling og trivsel.

Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte mig.

Se gerne med på vores Facebook/Instagram.

?

Mit fokus er på...

Sund mad

Naturen i haven og nærområdet.

Vigtigheden af god søvn

Hos mig får dit barn...

Hos mig får dit barn omsorg og opmærksomhed. Jeg skaber et trygt og kærligt miljø, hvor dit barn kan udforske og lære. Ud fra min mangeårige erfaring vil jeg sikre, at dit barn trives og udvikler sig godt.

Kreativ Udforskning

Det er vigtigt at give plads til nysgerrighed, kreativitet og fantasi. Det gør vi ved kreativiteter såsom tegning, bagning, bygger med klodser og udforsker haven for dyr og planter. Det er en god måde at stimulere børns fantasi og læring.

Sociale Færdigheder

Sociale færdigheder og relationer er afgørende for børns udvikling. Vores aktiviteter fremmer samarbejde, empati og respekt for hinanden. Det gør vi ved aktiviteter såsom rutchebanen, halloweengræskar og samvær med dyrene.

Søvn

Søvn er afgørende for børns kognitive udvikling. Det er i løbet af søvnen, at børnene bearbejder og lagre de informationer og indtryk, de har fået i løbet af dagen. Derfor er det vigtigt at sikre, at børnene får en god uafbrudt søvn. Af denne årsag lader jeg børnene sove indtil de selv vågner af middagsluren.

Læring Gennem Leg

Jeg tror på, at børn lærer bedst gennem leg. Leg er en naturlig måde for børn at udforske verden på, udvikle deres kreativitet og indgå i relationer. Igennem legende aktiviteter opdager børnene verden omkring dem og udvikler deres nysgerrighed og fantasi.

Det siger forældrene...

Cornelius

En anbefaling fra hjertet.

Den største omsorg og hjerterum der findes på denne jord, er lige hvor Sanne bor!

Ingen tvivl - det ultimativt bedste sted man kan give sit barn! Magen til nærværende, omsorgsfuld og fantastisk menneske skal man lede længe efter!

Sanne's familie er lige så stor en del af børnenes liv, og børnene elsker det!

Kristian og Michelle

Nohr

Nohr har været i Sanne's Private Pasningsordning fra august 2019 til han skulle børnehave sommeren 2021.

Sanne har uden tvivl givet Nohr den mest fantastiske hverdag - hendes måde at være omkring børnene er så kærlig og varm. Vi kunne ikke have drømt om et bedre sted, end hos Sanne.

Det nærvær og den ro han har fået, har gjort hans dage overskuelige, trygge og til en evigt glad dreng når vi henter, selv efter en lang dag.

Søren og Caroline

Trekroner Private Pasningsordning

Sanne Venneberg

Jernaldergården 1

4000 Roskilde

41192031

trekroner.private.pasning@gmail.com

Åbningstid

Mandag - torsdag

07.00 - 16.45

Fredag

07.00 - 16.00